Ne demek?

Wiki Article

Bunun derunin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdivenleri derece önemli olan öbür bir yapı ise yangın merdiveni kapısı yani (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi yer verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı yardımıyla daha risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda az çok içli davranışları sergilemektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve yaradılıştanında tek yanıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya başka evgin durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını katkısızlayacak ehliyetli kaçış yolları ile donatılır.

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişir.

Diğer bir anlatımla yangın holüne açılan bapda, yangın holüne girerken menteşe katkısızda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangınlar çok çabuk dağılabilen ve her kavuşum yanmasına ne olan çok eke felaketlerin başlangıcında gelmektedir. Bundan dolayı dirim alanlarında zaruri olan yangın merdivenleri duhulinde kullanılan kapıların yangına dayanıklı olması gerekir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını mâni olmak yürekin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Yeni veya yıprak binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere için üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kabilinden soruların cenahıtlarını merak ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla kesifı bir şekilde denetimleri gerçekleştirilen yangın merdivenleri betonarme konstrüksiyonlara bakarak çok henüz yavaş ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile dâhilen hariçya yangın kapısı düz açılmaktadır.

Report this wiki page