Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve çevre şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Bu baplar esas olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

merhaba solukyer de bulunana getir depomuza çift kanat yahut biricik kanat elimizde proje var ölçülere bakarak fiyat verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır sadece yükselmek verilmesi önemle dileyiş olunur. bana numaradan kazık olarak ulaşabilirsiniz

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bir dahaki sefere tefsir yapmış olduğumda kullanılmak üzere aşamaı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması gereken yangın merdiveni kapıları evetğmurlama sistemi bulunan ve namevcut özelliğe için bileğkârkenlik gösterecektir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda bir numara yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Baplarımızda aksesuar olarak ölçünlü panik pas, esrar sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta Yangın Çıkış Kapısı olup müşterilerimizin ısmarlamaine bakarak kilitli dizi, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Kanatlar zarfında usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin dayanak plakaları mevcuttur.

Evet yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Report this wiki page